plantenkwekerij
Home Plantenkwekerij Sint-Jansberg Waar kwaliteit een prioriteit is!
Boxsprings
Vaste plantenkwekerij Guido Van de Steen, groothandel in planten.
Onze vaste plantenkwekerij. Vaste plantenkwekerij sinds 1978. Guido Van de Steen is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de smaakmakers van het moderne tuinieren. Met aandacht voor bladvorm, bloeiwijze en subtiele kleurschakeringen voegt Guido continu nieuwe, bijzondere planten aan zijn assortiment toe.
fortis
Meers Vaste Plantenkwekerij Home. Meers Vaste Plantenkwekerij.
Meers Vaste Plantenkwekerij. Uw kwekerij voor bijzondere vaste planten. Wilt u een plant kopen? misschien komen wij zelfs bij u in de buurt.: Kijk naar onze agenda. Zoekt u naar echinaceas, heucheras, helleborussen? Waarschijnlijk hebben we ze voor u. Deze prachtige zomerbloeiende planten horen thuis in elke zonnige tuin.
tuinen
Plantenkwekerij Van Engeland.
Plantenkwekerij Van Engeland. Kruiden in pot. Plantenkwekerij Van Engeland is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het opkweken van diverse groenteplanten voor de professionele tuinbouw. Ons hoofdproduct is sla en sla-alternatieven voor vollegrond, glas en hydrocultuur. Plantenkwekerij Van Engeland BVBA.
Rombouts Plantenkwekerij.
Plantenkwekerij Rombouts is gespecialiseerd in heesters, bamboe en siergrassen. Wij leveren aan professionelen zoals plantenwinkels, tuincentra, tuinaanleggers en overheden dus niet aan particulieren. Doorheen de jaren is Tuinplanten Rombouts van een familiebedrijf gegroeid naar een modern uitgeruste onderneming. We kweken zowel in volle grond als in containers.
plantenkwekerijen.be.
De favoriete rozen van de rozenkwekers klik hier. Plantenkwekerijen Pepinières Plant Nurseries Viveros de Plantas Baumschulen Impianto di vivaio. phlandlanna plandaí planteskoler. Wij wensen u een boeiende speurtocht naar bijzondere planten en plantenkwekerijen met interessante ontdekkingen én tal van nieuwe groencontacten!
Vaste planten kwekerij Jo Raemen.
Vaste Plantenkwekerij Jo Raemen is reeds 30 jaar gevestigd in Bocholt, Belgisch Limburg. Wij richten ons naar groothandel, groot-groenbedrijven en tuincentra. Wij bieden een breed assortiment in P9 aan soortechte, afgeharde en goed doorwortelde vaste planten, siergrassen, varens en kruiden.
Home Plantenkwekerij Kris De Backer.
Na enkele jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige plantenkwekerij met zowel vollegrondsteelt als potteelt. Daar service en kwaliteit mijn grootste troef isheb, ik besloten om mij voor de volle 100% toe te leggen op de plantenkwekerij en de tuinaanleg-onderhoud te stoppen.
Plantenkwekerij Blomme.
de kiem van uw succes. In de pers. Plantenkwekerij Gilbert Blomme Steven Vanheule. De plantenkwekerij bevindt zich in het West-Vlaamse Westrozebeke. Het bedrijf is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de opkweek van diverse kool en courgetteplanten voor de vollegrondsgroenteteelt.
Boomkwekerij Van Dyck: bomen, heesters, haagplanten, rozen, klimplanten, fruit, coniferen, siergras, bamboe, vaste planten.
In die tijd was de tuin hoofdzakelijk een groente en fruittuin, een siertuin was voor weinigen weggelegd. Tijdens de jaren 60 werden de aardappelen in de voortuin vervangen door een gazon en sieraanplanting. De kwekerij groeide in die periode snel uit en werd een begrip tot ver buiten de streek.

Contacteer ons