soorten hagen
Soorten hagen: populaire haagplanten voor in de tuin prijs.
Kies je bijvoorbeeld voor een snelgroeiende, een bladverliezende of een wintergroene haag? In dit artikel ontdek je populaire soorten hagen voor in de tuin en hun eigenschappen. Snel naar: bladverliezende hagen groenblijvende hagen snelgroeiende hagen prijs. 1 Bladverliezende hagen. Zoals de naam al zegt, verliest een bladverliezende haag in de winter of in de loop van het jaar zijn bladeren.
lenen simulatie
Assortiment haagplanten Inter-Arbo.
Bladverliezend in de winter. Geschikt voor hagen tot maximum 120cm hoogte. Scheren 2x per jaar in juni en september. Plantafstand: 5 planten per lopende meter. Terug naar de lijst. Door verschillende bloeiende heesters op één rij te planten, bekomt men een bloeiende haag. Deze kan men los laten doorgroeien of strak scheren. Wissel de soorten naargelang het bloeitijdstip en U heeft een haag die maandenlang bloeit.
bulletkrediet
Soorten hagen: de juiste haag kiezen vtwonen.
Hier vind je de meest voorkomende soorten hagen. Hoge, wintergroene hagen zorgen voor privacy, lage haagjes geven de lijnen aan en brede, losse hagen passen in grote, informele tuinen. Er zijn zoveel verschillende haagplanten, voor elk doel is wel een geschikte soort te vinden.
vendome
Bladhoudende haag kiezen soorten wintergroene hagen.
De fruittuin Pitfruit Steenfruit Houtig kleinfruit Raapvruchten Overige bessen Bijzondere soorten Fruittuin algemeen Recepten met fruit Snoeitips en weetjes. Recepten met groenten Recepten met fruit Aardappelgerechten Soepen Sauzen Pastagerechten. Dranken Paddestoelen Aperitiefhapjes Vleesgerechten Meer gerechten Tips. Algemene tips Kerstdecoratie Advent Allerheiligen Halloween Valentijn Pasen Communie vormsel lentefeest Moederdag. Huwelijk trouw Bladwerk Seizoenen Winter Lente Zomer Herfst Bloemschikken met snijbloemen Droge bloemschikking Tafeldecoratie. Wekelijkse tuintips Maandelijkse tuintips Weerspreuken Recente nieuwsbrieven. Planten Hagen De beste bladhoudende hagen. Toon alles uit: Hagen."
De juiste haag kiezen en planten verschillende soorten hagen.
Bekijk in onze webshop. Bladhoudende hagen zijn de gekende coniferen zoals Taxus Taxus baccata, de levensboom Thuya-soorten en de zogenaamde leyland-cypres Cupressocyparis leylandii. Anders soorten zijn hulst Ilex aquifolium, schijnhulst Osmanthus-soorten, olijfwilg Eleagnus ebbingei, laurierkers Prunus laurecerasus/lusitanica en de glansmispel Photinia fraseri.
Wintergroene, bladhoudende haagplanten.
Sommige soorten hebben daar wel best wat tijd voor nodig. Wilt u niet wachten op uw wintergroene haag? We verkopen ook kant-en-klare hagen, dan worden er bij u dus haagplanten bezorgd die zodra u ze neer zet een volle heg vormen.
Haagplant kiezen: Soorten haagplanten met prijs info.
De beukenhaag niet te verwarren met een haagbeuk is zonder twijfel een van de meest geliefde soorten hagen. Hij groeit relatief snel, vraagt niet al te veel onderhoud en behoudt ook in de winter zijn blad zodat de privacy gewaarborgd blijft.
Haagplanten Soorten haagplanten Groengeert.
Sterke en bladhoudende heester, geschikt voor hagen en massieven net als quasi alle andere haagplanten. Er zijn groene, geelbonte en grijsgroene soorten. Meidoorn wordt minder aangeplant wegens gedoornd en niet overal toegelaten. Het gelobde blad is diep glanzend groen en de vruchtjes oranjerood.

Contacteer ons