boomkwekerij
Boomkwekerij Joos.
Boomkwekerij JOOS kweekt loofbomen, meerstammige bomen, fruitbomen, hagen, knotbomen en solitaire struiken. Ook in grote maten. nieuw in het assortiment.: autochtone bomen en bomen met label Plant van Hier. fruitbomen hoogstam en meerstam. Ook grote maten. Andere planten kunnen uiteraard ook verkregen worden.
taxi Schijndel
Home Houtmeyers Plantencentrum Boomkwekerij.
Ook moet er minder worden begoten in de zomer wat dan weer een besparing betekent van het kostbare water. Naast de containerteelt beschikt de kwekerij over een grote oppervlakte vollegrondsteelt. Hier worden de fruit en sierbomen, coniferen, haagplanten, grotere sierheesters, rozen.
eiken
plantengids Willaert Boomkwekerij.
Zaterdag 23-06-2018 Gesloten. Zondag 24-06-2018 Gesloten. Maandag 25-06-2018 800: tot 1700.: Dinsdag 26-06-2018 800: tot 1700.: Openingsuren Sluiten Wij zijn vandaag geopend tot 1800. Licht op groen. 32051/24 13 44. U bent hier: Plantengids. Welkom op de vernieuwde plantengids van Willaert Boomkwekerij.
fitness reuver
BOOMKWEKERIJ De Bruyn bvba.
Plant in de kijker. Boomkwekerij De Bruyn BVBA kweekt en verhandelt een ruim assortiment bomen, heesters, haagplanten, rozen en vaste planten. Zowel handelaars als planten liefhebbers helpen wij graag verder. In onze cataloog vindt u tal van specialiteiten en nieuwigheden.
dakwerken verhoeven
EEN KWEKERIJ MET VELE TROEVEN planten-debock.be.
We bieden een breed assortiment aan tuinplanten een totaalpakket dat beantwoordt aan de noden van tuinaanleg en tuincentra. Vraag onze voorraad en prijslijst voor professionelen aan. 055 30 24 80. Boomkwekerij De Bock. Schrijf je nu in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief. Copyright Boomkwekerij De Bock 2018.
eiken
Boomkwekerij Steven Dewulf Start.
UW BOOMKWEKERIJ VAN DIENST. Bij Boomkwekerij Steven Dewulf kunt u terecht voor een uiterst ruim assortiment laan en sierbomen. Maar naast ons eigen assortiment kunnen wij door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde collega-boomkwekers tevens allerhande andere bomen en haagplanten aanbieden.
eiken
Boomkwekerij Peter Ooms.
BIC: KRED BE BB. Kwekerij: enkel te bezoeken na afspraak. Welkom bij Boomkwekerij Peter Ooms. Boomkwekerij Peter Ooms is een jong en dynamisch bedrijf van 10 Ha. Het is gespecialiseerd in het kweken van grote bloeiende heesters en volwassen bomen.
eiken
de on line catalogus BOOMKWEKERIJ De Bruyn bvba.
Of stuur uw bestelling door via fax. Of bel ons even op en geef telefonisch uw bestelling door. Kwekerij: Vennestraat 6a, 3130 Begijnendijk, Belgiƫ tel. 32 016 56 14 27 fax. 32 016 57 07 55. 2018 BOOMKWEKERIJ De Bruyn bvba website by horticus.
eiken
Home Boomkwekerij Boomkwekerij Wouters Wuustwezel.
Prunus in soorten. Viburnum in soorten. Ongeveer 18 jaar geleden zijn we gestart met een boomkwekerij. Toen werd er vooral bosgoed gekweekt. Ondertussen is het bedrijf gevolueerd naar een moderne boomkwekerij van ongeveer 35 ha. Er worden voornamelijk volgende soorten gekweekt.:
eiken
Plantenhuis Boomkwekerij.
Boomkwekerij Plantenhuis is reeds meer dan 25 jaar gevestigd in de Antwerpse Kempen. Kwaliteit en service zijn onze troeven! Wij vinden het belangrijk dat u rustig en ongedwongen kan rondwandelen op ons bedrijf, en dat u met raad en daad wordt bijgestaan.
appartement te huur waregem

Contacteer ons