olijfwilg
Zilverbes of groenblijvende olijfwilg-Elaeagnus ebbingei, een gezonde besdragende sierstruik.
Fruit in de tuin: Groenblijvende olijfwilg, zilverbes. Elaeagnus ebbingei of zilverbes is een groenblijvende, besdragende sierheester, geschikt als vrijgroeiende struikvorm solitair. De rode, eetbare bessen hebben een zilveren glans en zijn rijk aan vitaminen. Deze heester en halfklimmer is weinig vatbaar voor schimmelziekten.
3 maanden
Olijfwilg Elaeagnus x ebbingeii MijnTuin.org.
Elaeagnus Ebbingei limelight Olijfwilg 30-40 Cm In Pot. Elaeagnus ebbingei Limelight'deze' bladhoudende olijfwilg is een middelgrote struik met een brede. Elaeagnus Ebbingei Olijfwilg 40-60 Cm In Pot. Elaeagnus ebbingei, deze groenblijvende olijfwilg is een middelgrote struik met een opgaande groei.
belfius
ELAEAGNUS EBBINGEI Willaert Boomkwekerij.
GROENBLIJVENDE OLIJFWILG, ZILVERBES. afdrukken PDF-bestand downloaden. Elaeagnus ebbingei, deze groenblijvende olijfwilg is een middelgrote struik met een opgaande groei en glanzende olijfgroene bladeren met een zilverkleurige onderzijde. In de herfst bloeit deze elaeagnus met geurige roomwitte bloempjes met zilveren schubben.
kbc
Olijfwilg; Bestel uw planten online bij Budgetplant.be!
De olijfwilg is een ideale plant om een mooie olijfwilg haag van te creëren. Op die manier zorgt u voor een mooie afscheiding van uw tuin. Het fijne aan de olijfwilg is het feit dat deze plant wintergroen is waardoor u het hele jaar door van uw olijfwilg haag kunt genieten.
Elaeagnus of olijfwilg Soorten haagplanten Groengeert.
Olijfwilg of zilverbes zal het zowel goed doen op neutrale, kalkrijke of zelfs wat zuurdere bodems. Ook qua grondsoort is olijfwilg niet kieskeurig en voeden hoeft niet of nauwelijks. Wel plant je hem best niet op zeer vochtige tot natte gronden, daar heeft hij een hekel aan.
Elaeagnus ebbingei Olijfwilg of Zilverbes.
De olijfwilg is voor onze klanten in die regio echt een uitkomst. Het duurt wel even voor de olijfwilg blikdicht is, maar dan heeft u ook wat: een mooie, altijdgroene haag die uw tuin beschut en zelf tegelijk helemaal geen last heeft van de wind.
Olijfwilg Elaeagnus x ebbingei.
Staat in mijn tuin. Voeg toe aan mijn tuin. Elaeagnus umbellata Olijfwilg. Staat in mijn tuin. Voeg toe aan mijn tuin. Elaeagnus pungens Maculata Goudbonte olijfwil. Staat in mijn tuin. Voeg toe aan mijn tuin. Elaeagnus x ebbingei Gilt Edge Olijfwilg.
Olijfwilg Elaeagnus ebbingei.
Snoei en onderhoud. Olijfwilg 150-175 cm. Deze plant heeft een hoogte tussen de 150 en 175 cm zonder kluit en is gekweekt in de vollegrond als kluit circa ø 30-40 cm, hoogte: 20-30 cm en kan ongeveer vanaf september t/m april geplant worden m.u.v.
Elaeagnus ebbingei Olijfwilg.
Veel gestelde vragen. Elaeagnus ebbingei Olijfwilg. Terug naar resultaten. Sterke, groenblijvende struik met opgaande groeiwijze. Kan even breed als hoog worden. Grote, stevige bladeren, donkergroen tot metaalachtig zeegroen van kleur, aan de onderzijde zilverwit gekleurd. Kleine, crèmewitte, klokvormige, geurende bloemetjes in oktober-november.

Contacteer ons