planten zoeken
Plantengids met 1300 planten volgens bloemkleur, hoogte, soort gewas, winterhardheid, bloeimaand. online plantengids.
De zoekfuncties laten toe te zoeken op bloemkleur, bloeitijd, hoogte, deel van een naam. Je kunt ook op meerdere kenmerken tegelijkertijd gaan zoeken. alle vaste planten die blauw bloeien in de maand mei en graag in de volle zon staan. Vaste planten en bodembedekkers DCM 35, kg.
lening simuleren
Deze app herkent plantensoorten aan de hand van een foto Wel.nl.
Van de 400.000 planten wereldwijd kan de nieuwe app zon 6.000 West-Europese planten herkennen. De app heet Pl@ntnet en is ontwikkeld door wetenschappers van vier Franse onderzoeksinstellingen. Gebruikers kunnen zelf informatie en beelden van nieuwe planten toe te voegen. De app blijft dus groter groeien.
zandstralen
Groen van bij ons.
Gebruik de zoekfunctie voor het vinden van binnen of buitenplanten. uitgebreid zoeken Zoeken. heester of struik. 25 50 cm. 50 100 cm. 100 150 cm. 100 200 cm. Bloemen en planten in en om je huis, dat fleurt letterlijk je dag op.
luchthavenvervoer Charleroi

Het kan zinvol zijn om in één plantengeslacht te zoeken, bijvoorbeeld Acer, gebruik hiervoor het derde eigenschap veld. De basis van dit programma bestaat uit gegevens over de planten die wij door de jaren heen hebben verzameld. Dit is nooit helemaal af en door de tijd heen zal deze zoekmachine steeds betere resultaten geven.
schoonmaakbedrijven antwerpen
Plantenzoeker Welke plant op welke plaats? GroeiBloei.
Wil je de GB Plantenzoeker op je tablet of telefoon? Elke maand ons laatste nieuws, acties en tips ontvangen? Tuin, moestuin en bloemschikken! Plant van de Week. Elke week een nieuwe plant! Naar alle planten 2018. Zo leuk is Groei Bloei!
EPC
Bomen, bloemen en planten herkennen met je smartphone De Standaard.
Elke geïdentificeerde foto die je doorseint maakt de database van PlantNet weer een stukje betrouwbaarder. De ontwikkelaars van de app roepen daarom op om ook zoveel mogelijk fotos te uploaden van bloemen en planten die je wél al kent, en die vervolgens zelf even te benoemen.
Shazam voor planten: nieuwe app herkent al 6.000 exemplaren Seks Relaties Nina HLN.
Seks Relaties Meer dan 6.000 verschillende West-Europese planten kan de app Plantnet al herkennen en benoemen, en dat moeten er in de toekomst nog meer worden. De app werkt hetzelfde als de populaire muziekherkenningsapp Shazam. Neem een foto van de onbekende plant in kwestie, en Plantnet weet je te vertellen over welk gewas het gaat. Wereldwijd bestaan er maar liefst 400.000 verschillende planten, het is dus onmogelijk om die allemaal te kennen.
Welke plant is dit? Plantifier MijnTuin.org.
Help mee om deze planten te identificeren. Hieronder ziet u een overzicht van fotos van tuinplanten die bij deze rubriek werden ingestuurd. Plantifier Welke plant is dit is een rubriek waar je tuinplanten, bomen, struiken en bollen kan laten identificeren.

Contacteer ons